banner1

Produkte Temat

Produktet tona përfshijnë gjerësisht tub fibër karboni, poli i skive me fibër karboni, tub nargjile e karbonit, tub ngjyre fibër karboni, vozë me anije fibër karboni, bordi me fibër karboni dhe produkte metalike 5-aks, 4-bosht i njëkohshëm përpunimi CNC, etc.

Më shumë produkte

RRETH NESH

Shenzhen Weihong Produkte Fibre të Karbonit Teknologjia Co, Ltd. është një prodhues i produkteve me fibër karboni dhe përpunimi i kontrolluar numerikisht. Ajo ka 7 vitet e historisë së zhvillimit. Kompania ka forcë të fortë teknike dhe sistem të menaxhimit të cilësisë. Prodhimet tona përdoren gjerësisht në produktet sportive dhe të kohës së lirë, mjekësor, elektronikë, hapësirës ajrore, pjesë automobilistike dhe industri të tjera.

Lajmet e kompanisë

Application Of Carbon Fiber Board In Furniture

We all know that carbon fiber board is used to reinforce and strengthen the board. The production process is to impregnate carbon fiber with resin and then solidify in a mold and pultrude. It has corrosion resistance, high strength, rezistencë e lartë e temperaturës, strong shock resistance, good toughness, and long life ect.advantages. But who knows that in addition to strengthening buildings, carbon fiber boards can also be used to make furniture. This article will give you a brief introduction. The kind of furniture made of carbon fiber is available on the market, but it is very rare. Because the price is too expensive, almost no one buys it, so it often needs to be customized. megjithatë, furniture made by combining carbon…

Application Of Carbon Fiber In The Field Of Stationery

Në vitet e fundit, the carbon fiber industry has developed rapidly and has penetrated into various fields, almost everywhere. Whether it is a sophisticated watch, a simple business card, a high-end car, or a full suitcase, it can be made of carbon fiber. Many people have not imagined that carbon fiber can have today's development. megjithatë, if a new product is not manufactured or used, it is impossible to know whether it is suitable. The text tells everyone about the use of carbon fiber in stationery. Stationeries that can be made of carbon fiber include staplers, pen holders, rulers, pens, etc. Carbon fiber has high strength, good toughness, të tilla si dendësia e ulët, rezistencë e lartë e temperaturës, të tilla si dendësia e ulët, and easy cleaning. Stationery is a…

  • Shikoni më shumë lajme dhe mësoni për ne